Zde můžete uplatnit svůj voucher ze SLEVOMATU.
Nejsnadnější je použít tento formulář, kontaktovat nás můžete mailem (info@brouknataliri.cz) nebo telefonicky (+420 733 627 389).
Z plánování večírku máte brouka v hlavě? Vsaďte na brouka na talíři.
Jídla z hmyzu patří k nejnovějším trendům českých večírků a speciálních festivalů. O vašem večírku se bude dlouho mluvit, když své hosty překvapíte nezapomenutelnou hmyzí degustací o několika chodech.
Připraví vám ji Brouk na talíři, který byl na food festivalu Jakože, cože?! návštěvníky zvolen nejlepším stánkem festivalu. K ochutnání nabízel i housenky, cvrčky a štíra.
A jak, že ten hmyz vůbec chutná? Chutí vám mohou připomínat oříšky, citrusy a kořeněné maso.
„Největší zájem je zejména o jídla z larev potemníků, smažených cvrčků a sarančat. Na hmyz, jakými je například šváb nebo štír, se lidé rádi koukají, ale do pusy jej vloží opravdu pouze labužníci a odvážlivci,“ komentuje složení degustací nutriční specialista Martin Zastko.
Live-cooking se stává stále vyhledávanější součástí atraktivních eventů a oslav. A jak vypadají večírky s ochutnávkou hmyzích delikates? Strnulé tváře střídají odvážná gesta a smích přihlížejících zábavnému kuchtění specialistů. Není divu – vložit do úst červa či brouka poprvé v životě si opravdu žádá velký kus sebezapření a odvahy. Odměnou je ovšem příjemné překvapení ve formě hotové pochoutky, která je i neuvěřitelně výživná.